Lekarka iz Kraljeva zaražena koronavirusom, 18 kolega u izolaciji VIDEO

Izvor: B92, 30.Mar.2020, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekarka iz Kraljeva zaražena koronavirusom, 18 kolega u izolaciji VIDEO

Lekarka epidemiolog iz Vrnjačke Banje zaražena je koronavirusom, potvrđeno je za TV Prvu.

Ona je zaposlena u Zavodu za javno zdravlje u Kraljevu. Još 18 radnika Zavoda je u samoizolaciji zbog kontakta sa zaraženom doktorkom.

Još nije poznato da li se doktorka zarazila na radnom mestu ili van njega. Ovo je peti slučaj na području Zavoda za javno zdravlje u Kraljevu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lekarka epidemiolog iz Vrnjačke Banje zaražena korona virusom

Izvor: Danas, 30.Mar.2020

Lekarka epidemiolog iz Vrnjačke Banje, koja radi u Zavodu za javno zdravlje u Kraljevu, zaražena je korona virusom, zbog čega je 18 zaposlenih u toj instituciji od jutros u samoizolaciji, javila je televizija Prva.

Nastavak na Danas...

Kraljevo: Zaražena doktorka u Zavodu za javno zdravlje, 18 lekara u izolaciji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Mar.2020

Kod doktorke Zavoda za javno zdravlje Kraljevo utvrđeno je prisustvo virusa korona zbog čega je pored nje još 17 lekara iz Zavoda stavljeno u izolaciju, izjavio je danas direktor tog Zavoda doktor Aleksandar Macan...Kako je Macan naveo za Tanjug, s obzirom da je kod njihovog lekara potvrđen virus...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.