Lejdi Gaga gošća hrvatskog Radio Đakova?

Izvor: Blic, 29.Dec.2011, 01:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejdi Gaga gošća hrvatskog "Radio Đakova"?

Popularna pevačica Lejdi Gaga navodno bi trebalo da bude ekskluzivna gošća na sutrašnjoj proslavi 50. rođendana "Radio Đakova". Kako prenosi "24sata.hr", direktorka tog radija je najavila da će zvezda u njihovom studiju otpevati tri pesme.

"Lejdi Gaga će u petak, ako bog da, zaista biti kod nas i samo je viša sila može sprečiti da bude naša gošća", izjavila je za "24sata.hr" Mirjana Adrić, direktorka "Radio Đakova".

Ona tvrdi da će jedna od najvećih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svetskih zvezda pevati uživo u njihovom studiju a zatim ugasiti svećice na torti, povodom pedesetogodišnjice tog medija. Prema Mirjaninim rečima, Gaga dolazi u Hrvatsku kako bi se pripremila za svetsku turneju.

"Pratiće je 27 članova produkcijskog tima. Očekujemo da će u petak popodne sleteti u Osijek, a onda otići u Đakovo", otkrila je Mirjana Adrić. Međutim, Đakovački gradonačelnik Zoran Vinković tvrdi da je priča čista izmišljotina.

Povezane vesti: Masimo Savić: Ostavio sam drogu da bih bio dobar otac Lejdi Gaga misli da će završiti kao princeza Dajana Lejdi Gaga protiv Lejdi Gugu Lejdi Gaga hoće da razgovara sa Obamom o nasilju u školama Severina pokazala stomačić na koncertu

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lejdi Gaga gošća hrvatskog "Radio Đakova"?

Izvor: S media, 29.Dec.2011

Popularna pevačica Lejdi Gaga navodno bi trebalo da bude ekskluzivna gošća na sutrašnjoj proslavi 50. rođendana "Radio Đakova".

Nastavak na S media...

Lejdi Gaga gošća hrvatskog “Radio Đakova”?

Izvor: Scandal.rs, 29.Dec.2011

Popularna pevačica Lejdi Gaga navodno bi trebalo da bude ekskluzivna gošća na sutrašnjoj proslavi 50. rođendana 'Radio Đakova'. Kako prenosi '24sata.hr', direktorka tog radija je najavila da će zvezda u njihovom studiju otpevati tri pesme. - Lejdi Gaga će u petak, ako bog da, zaista biti kod...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.