Legendarna pevačica na samrtzi, boluje od neizlečivog virusa?

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jul.2016, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legendarna pevačica na samrtzi, boluje od neizlečivog virusa?

Već neko vreme po medijima se provlači vest da slavna pevačica, Šer, boluje od neizlečivog virusa.

Kako pišu mnogi strani mediji, legendarna pevačica Šer boluje od smrtonosnog virusa, a da stvar bude teža ona u ovom teškom momentu ne kontaktira sa porodicom. Porodica joj je okrenula leđa, deca godinama ne razgovaraju sa njom, a organi joj polako otkazuju, jedan po jedan.

Naime, sedamdesetogodišnja Šer se još osamdesetih godina zarazila opasnim virusom, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je tek pre nekoliko meseci počeo da uzima danak i pevačicino zdravstveno stanje je sve gore.

Još krajem osamdesetih dijagnostikovan joj je Epstejn-Barov virus, vrsta herpesa, koja može da uzrokuje otkazivanje organa i nekoliko vrsta raka.

- Bila sam stalno bolesna, skoro da me je ubila upala pluća. Lekari su mi prvo govorili da sam luda i da preterujem, ali ipak su otkrili da sam teško bolesna - otkrila je pevačica.

Svi njeni obožavaoci pogođeni su ovim vestima pa su joj putem društvenih mreža uputili reči podrške.

Danas je Šer u najgoroj situaciji koja ju je ikada zadesila - zdravlje joj je narušeno, a nema kome da se obrati osim nekolicini prijatelja. Iako ima dvoje dece, američki mediji odavno pričaju da je s njima u jako lošem odnosu, isto kao i sadva bivša muža.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Legendarna pevačica na samrti?

Izvor: OkRadio.rs, 29.Jul.2016

Već neko vreme po medijima se provlači vest da slavna pevačica, Šer, boluje od neizlečivog virusa. Kako pišu mnogi strani mediji, legendarna pevačica Šer boluje od smrtonosnog virusa, a da stvar bude teža ona u ovom teškom momentu ne kontaktira sa porodicom. Porodica joj je okrenula leđa,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.