Izvor: TvojPortal.com, 09.Feb.2012, 00:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazarevac: Protest zbog slabog grejanja

Izvor: BizLife
U lazarevačkoj Trećoj mesnoj zajednici danas je protestovalo stotinak građana nezadovoljnih grejanjem sa toplane iz Vreoca, javila je lokalna GEM televizija.


Dispečeri toplane su toj televiziji, međutim, rekli da je do problema, posle veće havarije koja se dogodila pre nekoliko dana, došlo zbog toga što pojedini korisnici grejanja "samovoljno ispuštaju paru iz sistema".

Preneto je i upozorenje iz Toplane u Vreocima da će, ako se takvo >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << ponašanje pojedinaca nastavi, biti prinuđeni da obustave grejanje zbog gubitka energije.

Inače, Opštinski štab za vanredne situacije, uz konsultacije sa Savetom za nacionalne manjine, doneo je odluku da, uz pomoć RB "Kolubara", najugroženijim porodicama obezbedi ogrev.

protestgrejanjelazarevac

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.