Lanč paketi za dežurne policajce: Nebojša Stefanović obišao jedan od punktova u Beogradu

Izvor: Večernje novosti, 11.Apr.2020, 17:01

Lanč paketi za dežurne policajce: Nebojša Stefanović obišao jedan od punktova u Beogradu

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović obišao je danas jedan od punktova u Beogradu, na kome policijski službenici kontrolišu poštovanje zabrane kretanja Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović obišao je danas jedan od punktova u Beogradu, na kome policijski službenici kontrolišu poštovanje zabrane kretanja, i zahvalio se pripadnicima policije na ogromnom požrtvovanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i zalaganju koje pokazuju prethodnih nedelja.Ministar je policijskim službenicima podelio i lanč pakete, koji su donacija pojedinih kompanija u Srbiji.„Hteo bih da se zahvalim Privrednoj komori Srbije i kompanijama koje su na ovaj način pokazale solidarnost i odgovornost. Ovim gestom oni su istakli da cene težak posao policijskih službenika, koji brinu o bezbednosti građana i sprovođenju mera Vlade Srbije“, naglasio je ministar.Stefanović je rekao da je više hiljada policajaca na zadacima širom Srbije, čime pokazuju da su uz svoj narod uvek kada je teško. „Hteo bih još jednom da pozovem sve građane da poštuju naložene mere, jer time čuvamo živote i utičemo da se smanji širenje korona virusa, kako bi trenutnu situaciju prevazišli sa što manje posledica“, naglasio je ministar Stefanović.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ministar Stefanović: Hvala vam što ste kod kuće

Izvor: Večernje novosti, 12.Apr.2020, 13:03

Ministar unutrašnjih poslova, Nebojša Stefanović zahvalio se danas građanima što su ostali kod kuće Ministar unutrašnjih poslova, Nebojša Stefanović zahvalio se danas građanima što su ostali kod kuće. On je na svom tviter nalogu napisao: Od početka policijskog časa...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.