LUDILO U PIREJU: Olimpijakos prošao dalje posle 3 penala i 3 igrača više

Izvor: Kurir, 11.Dec.2013, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDILO U PIREJU: Olimpijakos prošao dalje posle 3 penala i 3 igrača više

Olimpijakos je pobedio s 3:1 Anderleht, koji je meč završio sa tri igrača manje. Olimpijakos je od sudija dobio tri penala, ali nije iskoristio dva

PIREJ - Fudbaleri Olimpijakosa izborili su plasman u osminu finala Lige šampiona pošto su na svom terenu pobedili Anderleht s 3:1 u meču poslednjeg, 6. kola grupe C Lige šampiona.

Benfika je u drugom meču grupe C pobedila PSŽ s 2:1.

Olimpijakos je slavio u neverovatnom meču. Glavni arbitar >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je dosudio tri penala za Olimpijakos, a domaći nisu realizovani dva. Gosti su na kraju meč završili sa osam igrača, pošto su trojica zaradila isključenje.

Golove za Olimpijakos postigli su Saviola u 34. i 58. i Domingez u 90. minutu sa penala. Penale za Olimpijakos nisu realizovali Saviola u 50. i Vajs u 72. minutu. Pogodak za goste postigao je Klještan u 39. minutu. Crvene kartone zaradili su Kujate u 49, NSakala u 88. i golman Proto u 90. minutu. Aleksandar Mitrović je odigrao ceo meč za Anderleht, dok je Luka Milivojević zamenjen u 53. minutu. Mitrović je morao na gol Anderlehta u poslednjem minutu pošto je isključen golman Proto.

Benfika je pobedila PSŽ s 2:1. Gosti su poveli golom Kavanija u 37. minutu. Lima je sa penala izjednačio u 45, a Gaitan je u 58. povisio na 2:1. Ljubomir Fejsa i Nemanja Matić odigrali su ceo meč za Benfiku, dok je Lazar Marković zbog povrede zamenjen u 69. minutu. Miralem Sulejmani je u igru ušao u 77. minutu. Filip Đuričić nije igrao.

PSŽ je prvi sa 13 bodova, dok Olimpijakos i Benfika imaju po 10. PSŽ i Olimpijakos igraće u osmini finala LŠ, dok će Benfika u Ligu Evrope. Anderleht je poslednji sa samo jednim bodom.

Mančester junajted je pobedio Šahtjor s 1:0 u meču šestog kola grupe A. Jedini gol na utakmici postigao je Džons u 67. minutu. Nemanja Vidić nije igrao. Meč je vodila sudijska šestorka iz Srbije na čelu sa Miloradom Mažićem. Leverkuzen je u gostima pobedio Sosijedad s 1:0. Jedini strelac je bio Toprak u 49. minutu.

Mančester junajted je prvi sa 14 bodova, dok je Leverkuzen drugi sa 10. Ova dva tima igraće u osmini finala LŠ. Šahtjor je treći sa osam i igraće u LE, dok se od Evrope oprašta Sosijedad na poslednjem mestu sa samo jednim poenom.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

REKORDER: Ronaldo ušao u istoriju LŠ

Izvor: Kurir, 11.Dec.2013

Ronaldo je postao najbolji strelac grupne faze takmičenja u Ligi šampiona..KOPENHAGEN - Fudbaler Reala Kristijano Ronaldo ušao je u istoriju kao najbolji strelac grupne faze takmičenja u Ligi šampiona...Real je večeras pobedio u gostima Kopenhagen s 2:0 u meču poslednjeg, 6. kola grupe B Lige...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.