LONČAR NAKON SASTANKA SA DIREKTORIMA KOVID BOLNICA: Poznato kada će se doneti konačna odluka o policijskom času

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 13:16

LONČAR NAKON SASTANKA SA DIREKTORIMA KOVID BOLNICA: Poznato kada će se doneti konačna odluka o policijskom času

Lončar nije precizirao da li će ta mera biti uvedena na teritoriji cele Srbije ističući da nije namera da se "kažnjavaju" oni koji se pridržavaju svih epidemioloških mera.

Konačnu odluku o uvođenju policijskog časa tokom vikenda doneće Krizni štab u naredna dva dana, izjavio je ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Lončar je kazao da epidemiolozi sagledavaju stanje na terenu i podatke o broju zaraženih i testiranih, o tome gde se i kojom brzinom širi virus >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << korona, kakva je klinička slika pacijenata i koliko se zadržavaju u bolnici, kao i kakvi su kapaciteti bolnica i gde koje mere mogu da se primene.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da je u roku od 24 sata na bolničko lečenje primljeno 227 pacijenata sa upalom pluća.

Lončar je naveo da je na bolničkom lečenju trenutno u Srbiji oko 4.000 pacijenata koji su kovid pozitivni ili imaju simptome kovida, a čekaju se rezultati.

U okviru novih mera u Tutinu, Sjenici, Novom Pazaru, Vojska Srbije će izvršiti dezinfekciju ulica, zdravstvene ustanove.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konačna odluka o policijskom času u naredna dva dana

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jul.2020

BEOGRAD - Konačnu odluku o uvođenju policijskog časa tokom vikenda doneće Krizni štab u naredna dva dana, izjavio je ministar zdravlja Zlatibor Lončar, ali nije precizirao da li će ta mjera biti uvedena na teritoriji cijele Srbije ističući da nije namjera da se "kažnjavaju" oni koji se ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.