LIDERI STRANAKA JEDAN ZA DRUGIM PODNOSE OSTAVKU! Šta je izazvalo iznenadnu lančanu reakciju u Bugarskoj?

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2021, 21:57

LIDERI STRANAKA JEDAN ZA DRUGIM PODNOSE OSTAVKU! Šta je izazvalo iznenadnu lančanu reakciju u Bugarskoj?

Ostavke se ređaju kao na traci

Rukovodstva partija u Bugarskoj jedno za drugim podnose ostavku nakon parlamentarnih izbora. Na red je došla i liderka Bugarske socijalističke partije Kornelija Ninova.

Kako je saopštila, njena partija je 14. novembra dobila slabu podršku (osvojila je tek četvrto mesto sa oko 9 odsto glasova) zbog istovremenog održavanja parlamentarnih i predsedničkih izbora i straha građana da izađu na biračka mesta zbog kovid 19. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Juče je ostavku podneo jedan od predsednika koalicije Demokratska Bugarska Hristo Ivanov. Ona je na izborima bila šesta sa svega 6,34 glasa.

Ostavku je najavilo i rukovodstvo VMRO BND, bivšeg ministra odbrane Krasimira Karakačanova koja nije uspela da pređe cenzus.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.