LEPA LUKIC O PRVOJ LJUBAVI Kad sam imala 17 godina htela sam da se OBESIM u stali

Izvor: medio.rs, 23.Nov.2016, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPA LUKIC O PRVOJ LJUBAVI Kad sam imala 17 godina htela sam da se OBESIM u stali

Lepa Lukić je pričom o svojoj prvoj ljubavi, Milutinu, nasmejala ali i raznežila ceo studio.

Lepa se u emisji "Amidži šou" prisetila velike ljubavi koja joj se dogodila kada je imala 17 godina. Pevačica je zbog Milutina poželela da se obesi u štali, jer je njihova ljubav bila zabranjena.

"Jedan Miladin, kad sam imala 16, 17 godina, htela sam u štali da se obesim zbog njega. Nisu mi dali, njegovi su bili bogati, a ja potičem iz siromašne porodice. Ja nisam smela >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << sa momkom da se uhvatim za ruku i šetam. Rekli bi da sam nemoralna, niko ne bi hteo da me oženi. Ja sam bila zaljubljena u njega, kad prođem biciklom pored njegove kuće, tresu mi se i noge i ruke. Videla sam ga posle mnogo godina na mom koncertu u Sremskoj Mitrovici. Prišao mi je posle koncerta, popričali smo i on mi je rekao da je bolje što se nismo uzeli, jer mi nikad ne bi dao da se bavim pevanjem", bila je iskrena Lepa.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.