LEGIONAR SPREMIO DVE ZOLJE! Član Legije stranaca učestvovao u linču policajaca pred Skupštinom

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2020, 21:55

LEGIONAR SPREMIO DVE ZOLJE! Član Legije stranaca učestvovao u linču policajaca pred Skupštinom

Koprivica je osumnjičen da je 8. jula učestvovao u linču policijskih službenika kamenicama u Beogradu.

Pripadnici MUP-a uhapsili su sinoć u Beogradu bivšeg pripadnika Legije stranaca Uroša Koprivicu (24).

Koprivica je osumnjičen da je 8. jula učestvovao u linču policijskih službenika kamenicama u Beogradu, a policija je prilikom hapšenja kod njega juče pronašla dve zolje. Koprivica se sumnjiči da je sa grupom huligana drugog dana protesta bacao kamenice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na policijske službenike na uglu Takovske i Bulevara kralja Aleksandra, a nakon toga je u petak na društvenim mrežama objavio svoju fotografiju sa zoljom uz poruku "Zolja je spremna, sada se može na 'mirne' proteste".

Uhapšeni mladić otišao je u Legiju stranaca sa svega 18 godina. U Legiji je bio od 2014. do 2019. godine i napustio je, po isteku ugovora, u činu kaplara.

Postavlja se pitanje da li je Koprivica samo još jedan od Đilasove "mirne dece" koji danima na protestima nasrću na policiju i lome imovinu naše zemlje, a kako su ih okarakterisali Marinika Tepić i Boško Obradović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.