LEGENDA BRITANSKOG HUMORA PONOVO ISHVALIO SRBIJU: Čuveni Bojsi oduševljen našom zemljom - otkrio kako je naučio da pije rakiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2021, 22:07

LEGENDA BRITANSKOG HUMORA PONOVO ISHVALIO SRBIJU: Čuveni Bojsi oduševljen našom zemljom - otkrio kako je naučio da pije rakiju

Uvek iskoristi priliku da kaže nešto lepo o našoj prestonici i državi

Džon Čalis, koji je u seriji "Mućke" glumio Bojsija, a sada je i glavni akter dokumentarca o Beogradu, tim povodom dao je intervju najtiražnijem britanskom dnevnom listu "Metro".

Popularni Bojsi u intervjuu sa oduševljenjem priča o Srbiji.

On je objasnio kako je nastala ideja za snimanje dokumentarca "Bojsi u Beogradu".

- U februaru prošle godine, pre nego što je počeo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovaj horor, sedeo sam pevajući neke pesme za snimanja, kada se pojavila TV ekipa iz Srbije. Mislio sam da se neko šali sa mnom. Ali nije - kaže Čelis.

Za popularnost "Mućki" u Srbiji je znao, kako kaže, jer su mu povremeno stizale uplate kada neka srpska televizija otkupi prava za njihovo emitovanje.

- Ta TV ekipa me je pozvala da dođem u njihovu popularnu emisiju u Beogradu. Odlučio sam da to uradim i bilo je to neverovatno iskustvo. Ljudi su me zaustavljali na ulici! Moj producent je Crnogorac i rekao mi je "Zašto ne napravimo dokumentarac u Srbiji". Bili smo tamo 10 dana i sreli različite ljude iz različitih društvenih grupa - kaže glumac.

Ispričao je da je posetio Beli dvor, iako tamo nije bila porodica prestolonaslednika, ali kaže da zna kako su oni veliki ljubitelji "Mućki".

- Otišao sam i do njihovog velikog fudbalskog kluba, Crvene zvezde, sreo sam se sa sveštenikom Hrama Svetog Save, naučio sam i kako da pijem njihovu divnu rakiju. Srbi apsolutno obožavaju "Mućke". Viđao sam murale Dejvida Džejsona (Del Boj u seriji, prim. prev.) i drugih junaka… objašnjava Čalis.

U Beogradu je posetio i Muzej automobila gde je video žuti automobil na tri točka "rilajant regal", kakav u "Mućkama" voze Del Boj i Rodni Troter.

- Mislim da Britanci i Srbi imaju sličan smisao za humor. Oni vole naše šale, kojih je bilo dosta u Beogradu, kao i junake serije - rekao je Čalis za "Metro".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.