LEČENJE U INOSTRANSTVU: RFZO otvorio telefonske linije za informacije

Izvor: Press, 01.Okt.2018, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEČENJE U INOSTRANSTVU: RFZO otvorio telefonske linije za informacije

Republički fond za zdravstveno osiguranje (RFZO) pustio je danas u rad prvu info-liniju, na kojoj će zainteresovani građani moći da dobiju neophodne informacije u vezi sa lečenjem dece i odraslih u inostranstvu.
Foto:Blic
- Putem brojeva telefona, 011/2053-683 i 0700/333-443 građani će u direktnom razgovoru sa operaterima RFZO-a moći da se informišu o potrebnoj dokumentaciji za lečenje u >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << inostranstvu, načinu podnošenja zahteva, statusu predate molbe, trenutnoj fazi obrade podnetog zahteva, načinu dostavljanja rešenja - navode u RFZO.
Kako oni dodaju, info-linija je početak implementacije nacionalnog kol - centra RFZO i biće njegov sastavni deo, kada bude bio pušten u rad u narednom periodu.
- Cena poziva oba telefonska broja iz fiksne telefonije je ista kao ona za lokalne pozive, a radno vreme info-linije je svakog radnog dana, od 7.30 do 15.30 časova - navode u RFZO

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.