Kuzmanović: Jednostavno je, odlazim iz Štutgarta

Izvor: Vesti-online.com, 30.Okt.2012, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuzmanović: Jednostavno je, odlazim iz Štutgarta

Srpski fudbaler Zdravko Kuzmanović izjavio je danas da će sledeće godine sigurno otići iz nemačkog Štutgarta.

"Jednostavno je, sledeće godine idem iz Štutgarta", kratko je nemačkim medijima rekao Kuzmanović, kome ugovor sa Štutgartom ističe sledećeg leta.

Sportski direktor Štutgarta Fredi Bobić istakao je da taj klub neće stajati fudbaleru na putu.

"Mogu da razumem da razočaranje kada je igrač samo zamena, ali način na koji je on izrazio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nezadovoljstvo, kontraproduktivno je. Kuzmanović nije pokazao mnogo timskog duha", kazao je Bobić.

Kuzmanović je četvrtu sezonu u Štutgartu, za koji je u prethodne tri odigrao 110 utakmica, ali je ove nastupio samo tri puta i uglavnom se nalazi na klupi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kuzmanoviću dosta Štutgarta, Fredi Bobić ga nazvao "individualcem"

Izvor: Blic, 30.Okt.2012

Srpski fudbaler Zdravko Kuzmanović izjavio je da će sledeće godine sigurno otići iz nemačkog Štutgarta..."Jednostavno je, sledeće godine idem iz Štutgarta", kratko je nemačkim medijima rekao Kuzmanović, kome ugovor sa Štutgartom ističe sledećeg leta...Sportski direktor Štutgarta Fredi Bobić...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.