Kurti je neznalica, slabić i prevarant! Kadri Veselji ljut zbog ukidanja taksi PRETI SLOMOM LAŽNE DRŽAVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2020, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kurti je neznalica, slabić i prevarant!" Kadri Veselji ljut zbog ukidanja taksi PRETI SLOMOM LAŽNE DRŽAVE

On tvrdi da bi tzv. Kosovo moglo biti ozbiljno ugroženo.

Lider opozicione Demokratske partije Kosova (DPK) Kadri Veselji ocenio je večeras pošto je lažni kosovski premijer Aljbin Kurti obelodanio da će ukinuti takse na srpsku robu, da je Kurti ucenjen i da će potrošiti sebe brže nego što se očekivalo.

Veselji je u objavi na Fejsbuku naveo da Kurti ispada i neznalica i slabić i prevarant, i da bi takozvano >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kosovo pod njegovim vođstvom moglo da bude ozbiljno ugroženo.

- Ništa novo od Aljbina. Barem da je ispoštovao autorska prava. Jer njegova odluka o taksi i reciprocitetu pozajmljena je ideja iz mog predloga iz januara 2019. godine, koju je, kao i sve drugo, on odbacio. Kao opozicija, bio je u stanju da zapali Kosovo i iskoristi nasilje i živote idealističke omladine da dođe na vlast. Danas, kada on vodi Vladu Kosova, njegov ideal izgleda samo održavanje na vlasti. Ucenjen, potrošiće sebe brže nego što su drugi očekivali - poručio je Veselji.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veselji: Kurti je neznalica, slabić i prevarant

Izvor: RTS, 27.Feb.2020

Kosovo bi pod vođstvom Aljbina Kurtija moglo da bude ozbiljno ugroženo, smatra Kadri Veselji. . Lider Demokratske partije Kosova Kadri Veselji reagovao je povodom najave Aljbina Kurtija da će ukinuti taksu na sirovinu iz...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.