Kurti doživeo saobraćajnu nezgodu u Albaniji

Izvor: B92, 20.Okt.2019, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kurti doživeo saobraćajnu nezgodu u Albaniji

Tirana -- Pokret Samoopredeljenje saopštio je da je na putu Tirana-Drač u Albaniji došlo do manje saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovao automobil Aljbina Kurtija.

U saobraćajnoj nezgodi nema povređenih.

„Sve je u redu, bila je to saobraćajna nezgoda u kojoj niko nije povređen“, navodi se u saopštenju Samoopredeljenja, koje je prenela priaštinska Gazeta ekspres.

Kurti se nalazi u Tirani, gde proslavlja pobedu Samoopredeljenja na vanrednim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kosovskim parlamentarnim izborima, prenelo je Kosovo onlajn.

Vest o udesu objavio je najpre jedan portal u Tirani, a objavljena i fotografija automobila „volvo“, koji je udario otpozadi u policijski automobil.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kurti u Tirani doživeo saobraćajni udes

Izvor: Večernje novosti, 20.Okt.2019

Pokret Samoopredeljenje potvrdio je da je na putu Tirana-Drač došlo do manje saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovao automobil lidera stranke Aljbina Kurtija Pokret Samoopredeljenje potvrdio je da je na putu Tirana-Drač došlo do manje saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovao...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.