Kurd se zabarikadirao s porodicom u fast fudu

Izvor: Vesti-online.com, 25.Okt.2013, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kurd se zabarikadirao s porodicom u "fast fudu"

Policija u Nemačkoj pokušava da pregovorima oslobodi "fast fud" u kojem se iz, za sada, nejasnih razloga zabarikadirao jedan napadač s 12 ljudi. Čovek tvrdi da ima bombu i da će se razneti.

Pregovori telefonom (Foto: Ilustracija)

Policija u Frajburgu kaže da ih je 36-godišnji Kurd telefonom pozvao policajce nakon što se nije pojavio na sudskom ročištu zbog droge. Tada ih je uredno obavestio o zaposedanju "fast fuda".

 

U kafe se zatvorio sa 12 rođaka, prijatelja i poznanika. Policija je saopštila da su oni očigledno svi međusobno bliski, ali vlasti strahuju da je Kurd naoružan, pa s njim pregovaraju telefonom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Uhapšen Kurd koji se zabarikadirao s porodicom u "fast fudu"

Izvor: Vesti-online.com, 25.Okt.2013

Nakon pregovora, policija u Nemačkoj je oslobodila jedan "fast fud" u kojem se iz nejasnih razloga zabarikadirao Kurd sa 12 ljudi. Tvrdio je da ima bombu i da će se razneti, preneli su mediji...Pregovori telefonom (Foto: Ilustracija)..Policija u Frajburgu kaže da je uhapšen 36-godišnji Kurd koji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.