Kupio sam ga za 800 evra, a ne znam ni da li mi je STVARNO SIN: GASTARBAJTER Toma zahteva ISTINU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2018, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kupio sam ga za 800 evra, a ne znam ni da li mi je STVARNO SIN": GASTARBAJTER Toma zahteva ISTINU!

Meštanin Vršca posumnjao je u istinitost tvrdnji njegove bivše žene da je on otac njenog deteta i poželeo da sazna istinu

Ekipu emisije "DNK", koju gledamo svake srede na TV Pink od 22:45, pozvao je Tomislav iz Vršca, kako bi saznao da li je biološki otac tridesetdvogodišnjem Manuilu.

Tomislav je kratko bio sa Manuilovom majkom u vezi i dobili su ćerku kojoj su ubrzo lekari utvrdili da boluje od teške bolesti.

Majka nije želela da se brine o bolesnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bebi, pa su se njih dvoje rastali, a Tomislav je otišao u Dansku kako bi ćerki obezbedio bolje uslove za lečenja.

Manuil nije rođen u njihovoj zajednici, a Tomislav tvrdi da nije ni znao da je žena trudna.

Kada je dečak napunio 16 godina, na nagovor sadašnje supruge i familije Tomislav je odlučio da ga prihvati i povede u Dansku, jer kako kaže - on je ipak brat njegove ćerke.

Podario mu je sve u inostranstvu, a Manuil nije iskoristio šansu i deportovan je u Srbiju.

Posle dve godine, kako nisu u kontaktu, Tomislav je rešio da sazna istinu i pokuša da Manuilu pruži drugu šansu.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.