Izvor: Blic, 06.Apr.2017, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kupio je staru olupinu aviona i napravio NEŠTO SJAJNO OD NJE (VIDEO)

Brus Kembel je inženjer sa neobičnom misijom - on želi da spasi neupotrebljive avione da ne postanu staro gvožđe. Jedan stari "boing" koji je spasio postao je njegov dom.

Kada je odlučio da spasava stare avione, nije planirao da se useli u jedan. Međutim, promenio je mišljenje.

Za avion izdvojio je 220.000, a zemlju na kojoj se nalazi platio je 23.000 dolara. Deo po deo renovira olupinu ogromnog komercijalnog aviona, pa danas zaista lični na dom.

Brus >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je ugradio improvizirani tuš, postavio radni sto, sofu, a ima čak i usisivač, a trenutno radi na postavljanju funckionalnog toleta i vraćanju osvetljenja i sedišta.

U svojoj kući-avionu živi šest meseci godišnje, a ostatak vremena provrede u Japanu, gde takođe planira da kupi neku sličnu letelicu i napravi od nje dom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.