Kupili ste kiseonik od Srbije i to u zarđalim bocama Albanci se tuku među sobom, LAŽNA DRŽAVA PUCA PO ŠAVOVIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2020, 22:07

"Kupili ste kiseonik od Srbije i to u zarđalim bocama" Albanci se tuku među sobom, LAŽNA DRŽAVA PUCA PO ŠAVOVIMA

Zeka žestoko napao Kurtija

Bivši poslanik skupštine lažne države Kosova Miljaim Zeka optužio je odlazeću vladu premijera Aljbina Kurtija da je "kupila kiseonik u Srbiji" i da joj je isporučen u zarđalim bocama.

Zeka je objavio na Fejsbuku fotografiju za koju kaže da mu je poslao lekar iz bolnice. Na njoj se vide boce sa kiseonikom koje su, prema njegovoj tvrdnji, došle iz Srbije.

Edhe nje skandal i Kryeministrit Kurti qe lidhet me Serbi Bocat e >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oksigjenit prej serbie zotri Milaim zeka edhe ne...

Posted by Milaim Zeka on Субота, 09. мај 2020.

- Još jedan skandal premijera Kurtija povezan sa Srbijom. Boce kiseonika iz Srbije. U aprilu mesecu su napunjene u Srbiji i onda su dopremljene na Kosovo i vidite njihovo stanje, boce totalno zarđale, ovo je obaveštenje koje mi šalje doktor iz bolničkog centra - naveo je Zeka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.