Kuće i placevi za male pare

Izvor: TvojPortal.com, 11.Maj.2011, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuće i placevi za male pare

Loznica 11. 05. 2011  Izvor: Press
pala prodaja seoskih kuća U lozničkom kraju
Jeftinije od stana - Na selu kuća sa okućnicom košta 12.000 evra. Skoro džabe - Obradivo zemljište košta 20 do 50 evra po aru

Loznica

U lozničkom kraju velika je ponuda seoskih kuća i zemljišta, ali niko neće da ih kupi. Mada je solidna kuća na selu sa sve okućnicom jeftinija od stana u gradu, ni za desetak hiljada evra zainteresovanih nema.
Kupci traže stanove, >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << međutim i tu je potražnja daleko manja nego pre nekoliko godina.
Neće na selo
Na seoskom području ponuda kuća je velika, ali kupaca nema. Kuća sa okućnicom, kompletno opremljeno domaćinstvo, može da se kupi za 20.000-25.000 evra, pa i manje. U Gornjem Dobriću opremljena spratna kuća sa 10 ari placa prodaje se za 12.000 evra, ali niko je neće jer je daleko od grada. Pala je i cena zemlje pa se na selu ar nudi za 200 evra i manje, ali su retki oni koji bi da se late motike.
U jednoj ovdašnjoj agenciji za prodaju nekretnina kažu da se retko traže seoske kuće, jer ljudi nisu zainteresovani da idu na selo.
opširnije možete pročitati na ovom linku

prodajakupovinaloznicanekretnineplacevikućemale pare

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.