Krvnici iz Prištine PROLUPALI, pa najavljuju: Most na Ibru otvara ŠAKIRA?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2018, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krvnici iz Prištine PROLUPALI, pa najavljuju: Most na Ibru otvara ŠAKIRA?!

akira je jedno od imena sa kojim opština pregovara o nastupu, iako datum otvaranja mosta, zasad, nije poznat

Gradonačelnik južnog dela Kosovske Mitrovice, Agim Bahtiri izjavio je da želi da otvori most preko Ibra, ka severnom delu grada, te da za tu priliku dovede Šakiru, a premijer samoproglašenog Kosova Ramuš Haradinaj ga prekoreva zbog ideje da most bude otvoren samo jedan dan i samo sa južne strane grada.

Bahtiri je odlučio da na dan otvaranja mosta preko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reke Ibar dovede svetski poznatog pevača, a, kako je naveo, zasad je Šakira najkonkretnije ime.

Prema njegovim rečima, Š.

Dodao je i da će most na Ibru poneti ime pevača koji bude taj dan na otvaranju nastupao, prenela je prištinska "Gazeta ekspres".

Ideju je podržao tzv. kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli, ali ne i Haradinaj, koji je danas pozvao Bahtirija da se uzdrži od takvih izjava.

- Most preko reke Ibar u Mitrovici trebalo bi otvoriti za stalni saobraćaj, a ne samo na jedan dan - poručio je predsednik privremene kosovske vlade, a prenela prištinska Koha.

Haradinaj je novinarima nakon sednice vlade rekao da most treba da bude otvoren sa obe strane i da ne treba dozvoliti da jedna strana bude zatvorena, kada se na drugoj održavaju koncerti, što je do sada bio slučaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.