Izvor: TvojPortal.com, 02.Dec.2011, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krv i duše za boga Borisa

/vesti online/ Svi mi videćemo svoga boga. Boris će videti Ketrin Ešton, Đilas Borisa, Toma vojvodu.... Narod je svoga boga već video.


Srpski politikantski žreci zaklinjali su se da put u Jevropu nikada neće da bude religija, ideologija, kanon, mantra... A sada evo preokreta. Žrtvovaće ono jada na barikadama. Jer, samo smetaju. Lepo su beogradski vlastodršci i tajkuni isplanirali da u takozvanim pregovorima prepuste Šiptarima sve, matične knjige, registarske tablice, >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << katastar, zemlju, ljude...
Ali kap po kap, u nekoj sumanutoj nadi da to niko neće da primeti, a uz gomilu laži kao o statusno neutralnoj carini i statusno neutralnim integrisanim graničnim prelazima, dakle onim sa srpskim i šiptarskim službenicima. Šta je tu statusno neutralno kada takve mešovite ekipe imamo i na prelazima sa Bugarskom.
 
Pokorite se, poručuje Boris smrznutim Srbljima s Kosova. Nestaćete, ne opirite se. Jer ja vodim u Jevropu. Zašto umišljate da neko mari za vas kada visi sudbina jevropskih integracija. Evo, prinosim vaše živote, vašu decu i kuće...
 
Dim sa žrtvenika, sa kosovskih zgarišta, dim spaljenih barikada, poji nosnice panteona u Briselu. Gospodari su zadovoljni Borisom. Pohvalio ga je i komandant NATO-a za Jevropu. Uostalom, da nije malo čudno što je Kfor pretio da će da puca na one koji budu gradili barikade, a onda Tadić pozvao ljude da se sklone s tih položaja da ne nastradaju? Otkud tolika koordinacija, kao dogovorena?
Opširnije

kolumnaigor kozarskivesti online

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.