Kruševac: Teška saobraćajna nesreća, jedno lice poginulo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Avg.2020, 18:31

Kruševac: Teška saobraćajna nesreća, jedno lice poginulo

Jedno lice je poginulo, a dve osobe su teže povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se oko 16 sati dogodila nedaleko od zaobilaznice kod Kruševca, pišu Novosti.

Do udesa je došlo na pravcu izmedu Makrešana i naseljenog mesta Jasika i to kada je vozilo "opel astra" prištinske registracije kretajući se iz pravca Kraljeva prešlo u suprutno traku i udarilo u "volvo" beogradske registracije.

Vozači "opel astre" i "volva" su prebečani sanitetima kruševačke >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << hitne pomoći do Opšte bolnice Kruševac.

Vozila su prilično oštećena, a u saniranju posledica su učestvovali i pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice Kruševac. Put je još uvek u zastoju, a uviđaj je u toku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.