Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Mar.2023, 14:45

Kroz projekat "Znanjem do posla" do željene karijere i bolje budućnosti

Predstavnicima osnovnih i srednjih škola Mačvanskog i Kolubarskog okruga i iz gradova Sremska Mitrovica, Ruma, predstavljene su usluge Karijernog vođenja i savetovanja (KViS) koje se sprovode u okviru projekta "Znanjem do posla".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kroz program „Znanjem do posla“ do željene karijere i bolje budućnosti predstavljene usluge karijernog vođenja i savetovanja (KViS)

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 29.Mar.2023

Partnerski projekat dve vlade – Švajcarske i Srbije trenutno se realizuje u 13 regiona u Srbiji, a osmišljen je tako da kreira što bolje preduslove za brže zapošljavanje mladih kroz razvoj sistema karijernog vođenja i savetovanja kao i kroz obuke na radnom mestu kod poznatog poslodavca...Usluge...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.