Krkobabić u Кniću: Srbija se brani naseljavanjem praznih kuća i rađanjem dece

Izvor: Beta, 28.Apr.2023, 18:08

Krkobabić u Кniću: Srbija se brani naseljavanjem praznih kuća i rađanjem dece

Srbija se brani na jedan jedini i najbolji način, a to je naseljavanjem praznih kuća i rađanjem dece, poručio je danas ministar za brigu o selu Milan Кrkobabić tokom posete Šumadijskom okrugu i Kniću.Krkobabić je obišao okolna sela, razgovorao sa čelnim ljudima opštine i meštanima tog kraja, ali je i prisustvovao venčanju para koji je prošle godine zahvaljujući programu Ministarstva za brigu o selu kupio kuću sa okućnicom u selu Rašković.Snežana Milinković i Rade Čović venčali su se danas u holu Doma kulture u Kniću u prisustvu Кrkobabića i predsednika Opštine Кnić Srećka Ilića."Dan za pamćenje - posle četvoro dece i mnogo godina ljubavi najzad je došlo na red i venčanje. Sada imamo i svoj dom i zaista su nas lepo prihvatili u novoj sredini. Ovo je novi život za nas", izjavili su Čovići.Posle venčanja Кrkobabić je posetio novi porodični dom mladenaca u koji su se prošle godine smestili sa četvoro dece. U šumadijsko selo Rašković doselili su se iz okoline Sjenice gde su u živeli u brojnoj zajednici sa članovima šire familije."Ovde imamo uslove za lepo detinjstvo i normalno školovanje naše dece“, rekla je Snežana Čović.Dodala je da je njena porodica nastavila da se bave poljoprivredom i stočarstvom, napravila ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Krkobabić u Кniću: Srbija se brani naseljavanjem praznih kuća i rađanjem dece

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Apr.2023

Srbija se brani na jedan jedini i najbolji način, a to je naseljavanjem praznih kuća i rađanjem dece, poručio je danas ministra za brigu o selu Milana Кrkobabića tokom posete Šumadijskom okrugu i Kniću.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.