Krkobabić: U svakom većem selu mesni odbor PUPS-a

Izvor: B92, 27.Feb.2024, 19:07

Krkobabić: U svakom većem selu mesni odbor PUPS-a

Imperativ PUPS-a pred predstojeće lokalne izbore u Republici Srbiji je da u svakom većem selu ima svoj mesni odbor.

To je izjavio Stefan Krkobabić, potpredsednik PUPS-a – Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije i šef Poslaničke grupe "PUPS – Solidarnost i pravda" i dodao:

"Predstojeći lokalni izbori biće od presudnog značaja za nastavak započete misije očuvanja i preporoda sela Srbije. Mesni odbor PUPS-a Bavanište samo je jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u nizu uspešnih i akciono osposobljenih mesnih odbora PUPS-a, koji deluju u okviru 140 opštinskih i gradskih odbora širom Srbije."

Jovica Stoilković, novoizabrani predsednik MO PUPS Bavanište i potpredsednik OO PUPS Kovin, izričit je:

"Naš cilj je da podignemo kvalitet života u Bavaništu i da ga približimo gradskim uslovima, a sve to u skladu s politikom i delovanjem predsednika PUPS-a gospodina Milana Krkobabića, koji intenzivno godinama radi na preporodu sela Srbije. I kod nas u Bavaništu ima više praznih kuća koje mogu da nasele mladi ljudi."

Stoilković ukazuje da Bavanište, u kome oko 6.000 ljudi najviše živi od poljoprivrede, ima gradski vodovod, a prioriteti su izgradnja kanalizacione mreže i rešavanje pitanja deponije smeća.

Izbornoj sednici MO PUPS-a Bavanište prisustvovali su: predsednik OO PUPS-a Kovin Marijana Đoković, član Predsedništva Pokrajinskog odbora AP Vojvodine Marija Dukić Marinković, član Predsedništva PO APV Novica Dukadinovski, i član Izvršnog odbora PUPS-a zadužen za Banat i potpredsednik PO APV Vladimir Đurica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.