Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Mar.2016, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krkobabić: PUPS hoće socijalnu pravdu

Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Milan Krkobabić izjavio je danas da ta partija nosi barjak socijalne pravde.

"Kada dođu izbori, neki misle da se barjak socijalne pravde može kupiti na kiosku... Ali on se zaslužuje mukotrpno služeći sopstveni narod. I to nas razlikuje od drugih i uvek će nas razlikovati. Šta hoće taj PUPS ; - ; Hoćemo socijalnu pravdu", rekao je Krkobabić na predizbornom skupu PUPS-a u Beogradu.

On je kazao da su penzioneri >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << osnovna ciljna grupa PUPS-a, da će ta partija biti posvećena njima i njihovoj egistenciji i dodao da je cilj PUPS-a da Srbija bude privredno utemeljena i efikasna.

"Da u prvi plan istaknemo četiri nova ocila nove srpske politike, a to su - red, rad, rezultat i odgovornost, samo to može da nas vuče napred", kazao je Krkobabić.

On je dodao da u Srbiji nema viška radnika, već manjka posla i da ne treba otpuštati zaposlene u nedostatku ideja.

"Pomogli smo Srbiji i da, pomagaćemo Srbiji", kazao je Krkobabić.

On je istakao da su penzije u ranijem periodu povećavane upravo zaslugom PUPS-a.

"Penzije smo podigli mi, naši motivi su čisti", kazao je Krkobabić i dodao da je PUPS kreirao socijalnu politiku u Beogradu, kao pozitivan primer.

Osvrnuvši se na to što se, kako je naveo, deo zaposlenih i deo penzionera" odrekao svojih primanja", Krkobabić je ukazao i da postoje neki koji kažu da ih je trebalo pitati.

"Kada je otadžbina na rubu propasti, da li je umesno postavljati pitanja ?", kazao je Krkobabić i dodao da je situcija bila takva da je sama isplata penzija, ma kojeg iznosa, bila dovedena u pitanje.

Govoreći o koalicijama i tome sa kime penzioneri treba da sarađuju, Krkobabić je naveo da "penzioneri treba da idu u koaliciji sami sa sbobom i sa sa svojim porodicama".

Na skupu su govorili i funkcioneri PUPS-a, a prisustvovao je i predsednik Srpske napredne stranke (SNS), koalicionog partnera PUPS-a, Aleksandar Vučić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.