Krkobabić: PUPS nosi barjak socijalne pravde

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Mar.2016, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krkobabić: PUPS nosi barjak socijalne pravde

Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Milan Krkobabić izjavio je danas da ta partija nosi barjak socijalne pravde.

"Kada dođu izbori, neki misle da se barjak socijalne pravde može kupiti na kiosku... Ali on se zaslužje mukotrpno služeći spostveni narod. I to nas razlikuje od drugih i uvek će nas razlikovati. Šta hoće taj PUPS - Hoćemo socijalnu pravdu", rekao je Krkobabić na predizbornom skupu PUPS-a u Beogradu.

On je kazao da su penzioneri >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << osnovna ciljna grupa PUPS-a i da će im biti posvećeni i njihovoj egistenciji i dodao da je cilj PUPS-a da Srbija bude privredno utemeljena i efikasna.

"Da u prvi plan istaknemo četiri nova ocila nove srpske politike, a to su - red, rad, rezultat i odgovornost, samo to može da nas vuče napred", kazao je Krkobabić.

On je dodao da u Srbiji nema viška radnika, već manjka posla i da ne treba otpuštati zaposlene u nedostatku ideja.

Na skupu su govorili i funkcioneri PUPS-a, a prisustvovao je i predsednik Srpske napredne stranke (SNS), koalicionog partnera PUPS-a Aleksandar Vučić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krkobabić: PUPS nosi barjak socijalne pravde

Izvor: RTS, 27.Mar.2016

Cilj Partije ujedinjenih penzionera je da Srbija bude privredno utemeljena i efikasna, rekao je predsednik te stranke Milan Krkobabić na predizbornom skupu PUPS-a "Srbija pobeđuje - Svet pripada i nama" u Sava centru, kojem je prisustvovao i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić. ...

Nastavak na RTS...

Krkobabić: Pomogli smo Srbiji, pomagaćemo Srbiji

Izvor: Studio B, 27.Mar.2016

Sa predizbornog skupa PUPS-a danas je poručeno da ta partija nosi barjak socijalne pravde i da se pnezioneri bore za razvoj Srbije i bolju budućnost omladine...Na skupu "Srbija pobeđuje - Svet pripada i nama" u Sava centru, kojem je prisustvovao i lider SNS Aleksandar Vučić, predsednik PUPS-a Milan...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.