Krizni sastanak kod britanske kraljice o budućoj ulozi para Hari i Megan

Izvor: Beta, 12.Jan.2020, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krizni sastanak kod britanske kraljice o budućoj ulozi para Hari i Megan

Britanska kraljica Elizabeta II će održati u ponedeljak sastanak s princom Harijem u nastojanju da reši krizu izazvanu iznenadnom najavom njega i njegove supruge Megan o povlačenju sa važnih kraljevskih dužnosti i najavom da će u budućnosti više vremena provoditi u Severnoj Americi, prenose britanski mediji.Princ Hari će se u privatnoj kraljevskoj rezidenciji na imanju Sandringem sastati sa svojom bakom kraljicom Elizabetom, a sastanku će prisustvovati i njegov otac princ Čarls i brat princ Vilijam sa kojim ima zategnute odnose, najavljuju mediji.Megan koja je otputovala u Kanadu će komunicirati posredstvom konferencijskog poziva.Medju temama dnevnog reda, navodi Sandej tajms, naći će se i iznos finansijske donacije princa Čarlsa koji bi trebalo da pripadne tom paru od prihoda sa njegovih privatnih imanja, pitanje njihovih kraljevskih titula i opseg komercijalnih transakcija za koje će princ Hari i Megan biti ovlašćeni.Hari, Megan i njihov sin Arči proveli su Božić u Kanadi, a bivša američka glumica vratila se u Kanadu ove nedelje. Otišli su na produženi odmor nakon što su iskazali nelagodu zbog snažne kritike britanskih tabloida koji kritikuju navodne ćudljivosti Megan Markl i njen luksuzni način života.Odluka princa Harija i Megan da se distanciraju od monarhije je u Britaniji  izazvala buru a britanski mediji ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

"POVREĐENA JE I RAZOČARANA" Kraljica pozvala princa Harija na KRIZNI SASTANAK

Izvor: Blic, 12.Jan.2020

Kraljica Elizabeta (93) pozvala je svog unuka princa Harija sutra na "krizni sastanak", kako bi razgovarali o budućim aranžmanima za njega i njegovu suprugu Megan, nakon iznenadne najave para da žele da se povuku iz kraljevskih dužnosti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.