Krivokapić predložio kandidate za ministre u novoj Vladi Crne Gore

Izvor: Danas, 27.Nov.2020, 14:45

Krivokapić predložio kandidate za ministre u novoj Vladi Crne Gore

Kandidatkinja za ministarku odbrane je profesorica bezbednosti Olivera Injac, za ministra unutrašnjih poslova advokat Sergej Sekulović, a za potpredsednika Vlade lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović, saopštio je danas mandatar za sastav crnogorske Vlade Zdravko Krivokapić.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRIVOKAPIĆ PORUČIO: Najvažnije je da vlada krene da radi! Naša vizija je boljitak i prosperitet svakog građanina Crne Gore

Izvor: Kurir, 27.Nov.2020

Mandatar Zdravko Krivokapić predstavio je danas kandidate za ministre u novoj crnogorskoj vladi i najavio da će u ponedeljak, tri dana uoči sednice, parlamentu dostaviti ekspoze.

Nastavak na Kurir...

Krivokapić brani svoj izbor: Ona je najbolji ekspert za bezbednost u Crnoj Gori

Izvor: B92, 27.Nov.2020

Iako se u crnogorskoj javnosti spekulisalo, predlog mandatara Zdravka Krivokapića da ministar odbrane u novoj vladi bude Olivera Injac izazvao je iznenađenje...Upitan da obrazloži argumente koji su ga naveli da Injac predloži za ministra odbrane, Krivokapić je na konferenciji za novinare rekao da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.