Krivokapić me zvao 10 minuta pre konferencije, rekao mi da neću biti ministar

Izvor: B92, 27.Nov.2020, 17:39

"Krivokapić me zvao 10 minuta pre konferencije, rekao mi da neću biti ministar"

Podgorica -- Izvršni direktor kompanije "Cerovo" Goran Ðurović kaže da mu je mandatar Zdravko Krivokapić 10 minuta pre konferencije za medije saopštio da više nije kandidat.

Đurović je figurirao kao kandidat za ministra odbrane u novoj crnogorskoj vladi,

Odluka mandatara ga je, kaže, zatekla.

“Čovek me je zvao deset minuta pre presa i saopštio da je promenio odluku, i dao mi nejasno objašnjenje. Rekao sam da sam iznenađen, što je realno. Moglo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je, ako je bilo više kandidata, da mi odluku kaže ranije", rekao je Ðurović za podgorički portal CdM.

Sada mu je, dodaje, neprijatno i smatra da nema potrebe da se bilo ko igra sa njim.

"U svakom slučaju, to je mandatarova odluka”, rekao je Ðurović i dodao da se vraća svom biznisu i da neće da ulazi u to šta je bilo i kako.

Sve to, kaže, može da potvrdi i lider URA Dritan Abazović.

A što se nove vlade tiče, želi joj mnogo uspeha.

"Bio sam spreman da prihvatim obavezu i odgovornost. Bio sam spreman da ostavim moj nemali biznis i da se posvetim dobrobiti države, ali verovatno gospođa (Olivera Injac) ima bolje reference i CV”, naveo je.

Oliveru Injac, kaže, ne poznaje, samo misli da je sve moglo da bude "malo ljudskije i kulturnije".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đurović: Krivokapić deset minuta pre konferencije saopštio da je promenio odluku

Izvor: Blic, 27.Nov.2020

Izvršni direktor kompanije "Cerovo" Goran Đurović, koji je figurirao kao kandidat za ministra odbrane u novoj crnogorskoj vladi, kaže da mu je mandatar Zdravko Krivokapić 10 minuta pre današnje konferencije za medije saopštio da - više nije kandidat.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.