Izvor: N1 televizija, 21.Jan.2022, 19:22

Kreni-Promeni: Protesti sve dok ne dođe do zabrane istraživanja bora i litijuma

Inicijativa "Kreni-Promeni" je saopštila da je, nakon jučerašnjeg protesta "Srbija nije na prodaju" i konferencije premijerke Brnabić, predala dopis u kome je tražila da se daju javne garancije da će narodna inicijativa, koju bi pokrenuo "Kreni-Promeni", biti stavljena na glasanje pre raspisivanja izbora, što je moguće da bude učinjeno na predlog Vlade Srbije ili od strane jedne trećine narodnih poslanika.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Kreni-promeni: Protesti do zabrane istraživanja bora i litijuma

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Jan.2022

Inicijativa Kreni-promeni saopštila je danas da će nastaviti sa novom serijom protesta sve dok Vlada ili Skupština Srbije ne predlože i zakonom uvedu zabranu na istraživanja bora i litijuma, i najavila novi protest za sledeći četvrtak ispred Predsedništva.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.