Kraljevo: Uhapšen zbog bacanja suzavca na goste lokala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jan.2020, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevo: Uhapšen zbog bacanja suzavca na goste lokala

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu uhapsili su juče S.V.(1988) iz tog grada zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje u saizvršilaštvu.

Sumnja se da je S.V. 7. januara u ugostiteljskom objektu u Kraljevu poprskao suzavcem goste lokala, a zatim zajedno sa F.V. (1988) iz Kraljeva fizički nasrnuo na dva muškarca.

Oštećeni su tom prilikom zadobili lake telesne povrede.

Osumnjičeni je zadržan do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu.

Sudija za prethodni postupak F.V. je odredio pritvor do 30 dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Uhapšeni osumnjičeni za nasilničko ponašanja u Kraljevu

Izvor: B92, 17.Jan.2020

Pripadnici MUP u Kraljevu uhapsili su juče S.V. (1988) iz tog grada zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje u saizvršilaštvu...Sumnja se da je S.V. 7. januara u ugostiteljskom objektu u Kraljevu poprskao suzavcem goste lokala, a zatim zajedno sa F.V.(1988) iz Kraljeva...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.