Kraljevo: Počinje treći krug dezinfekcije stambenih zgrada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Apr.2020, 14:06

Kraljevo: Počinje treći krug dezinfekcije stambenih zgrada

U Kraljevu danas počinje treći krug dezinfekcije ulaza u stambene zgrade, a kako je najavio gradonačelinik Predrag Terzić, biće dezinfikovani ne samo ulazi, već i stepeništa, gelenderi, celokupan prostor između stanova.

Pripadnici civilne zaštite su tokom vikenda sa radnicima javnih komunalnih preduzeća "Vodovod“ i "Čistoća“, i uz stručni nadzor ekipa Zavoda za javno zdravlje Kraljevo obavili dezinfekciju grada.

Kako se navodi na zvaničnom sajtu tog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << grada, dezinfikovan je prostor između stambenih zgrada, ispred banaka, pošte, prodavnica.

Kako je rekao rukovodilac Odeljenja za poslove civilne zaštite Gradske uprave grada Kraljeva Zdravko Maksimović, u cilju brže i efikasnije dezinfekcije, akcija je realizovana baš u vreme zabrane kretanja, kada na ulicama nema građana.

Prema jučerašnjim podacima, zabeležena su dva nova slučaja zaraženih virusom korona na teritoriji grada Kraljeva, što čini da je ukupan broj zaraženih četiti jer je od posledica tog virusa jedna osoba preminula.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

POTPUNA DEZINFEKCIJA! Stambene zgrade, stepeništa, gelenderi: Rusi dezinfikuju Valjevo

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2020

U Kraljevu danas počinje treći krug dezinfekcije ulaza u stambene zgrade, a kako je najavio gradonačelinik Predrag Terzić, biće dezinfikovani ne samo ulazi, već i stepeništa, gelenderi, celokupan prostor između stanova...Pripadnici civilne zaštite su tokom vikenda sa radnicima javnih komunalnih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.