Kraljevo: Devojka i mladić pokušali da se ubiju u razmaku od pola sata

Izvor: Press, 13.Mar.2014, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevo: Devojka i mladić pokušali da se ubiju u razmaku od pola sata

Muškarac D.A. (25) iz Kraljeva pokušao je da sebi oduzme život skokom sa Ibarskog mosta.
On je uspeo da preživi skok i čak dopliva do obale. Hitna pomoć je odmah stigla i prevezla ga u kraljevačku bolnicu. Najverovatniji razlog su porodični problemi, rečeno je u kraljevačkoj policiji.
Direktor Zdravstvenog centra "Studenica" Zvonko Veselinović rekao je da je muškarac živ i da se trenutno rade ispitivanja njegovog stanja.
Veselinović je rekao da je otprilike >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u isto vreme u bolnicu primljena i devojka koja je pokušala samoubistvo ispijanjem izvesne količine otrovne hemije, najverovatnije "varikine". Prema njegovim rečima, i ona je trenutno na ispitivanju u bolnici.
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.