Kraljevo: Dečak (16) napadao žene noću

Izvor: Kurir, 16.Maj.2013, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevo: Dečak (16) napadao žene noću

U tri navrata fizički nasrnuo na sredovečne žene tako što im je prilazio s leđa, obarao na zemlju i simulirao seksualni odnos

KRALJEVO - Jedan 16-godišnjak iz Kraljeva osumnjičen je da je u tri navrata, noću, nasrtao na sredovečne žene. Sumnja se i da je bilo više napada.

U saopštenju PU Kraljevo se navodi da se sumnja da je maloletnik u protekla dva meseca, u noćnim satima, na području Kraljeva u tri navrata fizički nasrnuo na sredovečne žene tako što >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << im je prilazio s leđa, obarao na zemlju i simulirao seksualni odnos.

Policijski službenici su osumnjičenog saslušali u prisustvu branioca i radnika Centra za socijalni rad, posle čega su Izveštaj dostavili Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu.

Zbog sumnje da je maloletnik izvršio više ovakvih krivičnih dela, PU Kraljevo moli oštećene da ta dela prijave kriminalističkoj službi PU Kraljevo.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Kraljevo: Dečak (16) noću napadao sredovečne gospođe

Izvor: Kurir, 16.Maj.2013

U tri navrata fizički nasrnuo na sredovečne žene tako što im je prilazio s leđa, obarao na zemlju i simulirao seksualni odnos..KRALJEVO - Jedan 16-godišnjak iz Kraljeva osumnjičen je da je u tri navrata, noću, nasrtao na sredovečne žene. Sumnja se i da je bilo više napada...U saopštenju PU...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.