Kralj nargile na čelu kriznog štaba: Ima samo 24 godine i kvalifikacije koje čude mnoge FOTO

Izvor: B92, 31.Mar.2020, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kralj nargile" na čelu kriznog štaba: Ima samo 24 godine i kvalifikacije koje čude mnoge FOTO

Na čelo Kantonalnog štaba civilne zaštite Zeničko-dobojskog kantona postavljen je Arnel Isak, ministar za prostorno uređenje, saobraćaj i komunikacije.

Reč je o najmlađem zapovedniku štaba u BiH, jer Isak ima samo 24 godine, a pre ministarske dužnosti, kako navodi portal Oslobođenje, bio je poznat kao jutjuber.

Naime, ministar je pre fotelje snimao video-snimke na kojima je kao King Šiša promovisao pušenje nargile ali i izmislio nargile sa ukusom kupusa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i nutele.

Inače, Isak je završio Tursko-bosanski koledž u Sarajevu, a nakon toga i Ekonomski fakultet u Zenici, gde je stekao zvanje diplomiranog ekonomiste, nakon čega je upisao postdiplomski master studije ekonomskih nauka.

Arnel je bio i direktor zeničke agencije za fizičku i tehničku zaštitu ljudi i imovine, a otac mu je Ramo Isak, predsednik Kantonalnog odbora A-SDA i zastupnik u Skupštini Zeničko-dobojskog kantona, a ranije gradski većnik i izaslanik u federalnom Domu naroda.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.