Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Nov.2019, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevac: Devojčica izmislila priču da nepoznate osobe bombonama namamljuju decu u kombi

Kragujevačka policija saopštila je danas da nisu istiniti navodi na društvenim mrežama po kojima nepoznate osobe čekaju decu ispred škola u tom gradu, nudeći im bombone kako bi ušla u beli kombi.

Policija je u saopštenju navela da je pronašla devojčicu koja je izmislila tu priču kao i da je razgovor s njom obavio policijski službenik koji ima sertifikat za rad sa maloletnicima u prisustvu roditelja i radnika Centra za socijalni rad "Solidarnost" u Kragujevcu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<
Navodi se da je obavešteno Više javno tužilaštvo u Kragujevcu kome će biti dostavljen izveštaj.

Policija je apelovala na roditelje i nastavnike da prijave svako saznanje koje može da ugrozi bezbednost učenika a ne da se neproverene informacije koje dovode do podizanja panike i uznemiravanja javnosti, a pre svega dece, šire po društvenim mrežama.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.