Kovačević: Republički zavod za statistiku ne šminka podatke

Izvor: Danas, 05.Sep.2019, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kovačević: Republički zavod za statistiku ne šminka podatke

Republički zavod za ststistiku (RZS) nije kasnio sa objavljivanjem kvartalnog rasta bruto domaćeg proizvoda (BDP), već je to učinjeno prema utvrđenom kalendaru objavljivanja, saopštio je danas direktor te institucije Miladin Kovačević, reagujući na izjavu zamenika predsednika stranke Sloboda i pravda Borka Stefanovića. Članak Kovačević: Republički zavod za statistiku ne šminka podatke se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Kragujevac: Opozicija osudila uručivanje otkaza sindikalcu kao čin revanšizma

Izvor: Danas, 05.Sep.2019

Opozicione stranke u Kragujevcu osudile su danas uručivanje otkaza predsedniku Sindikata "Sloga" u gradskom Zavodu za zdravstvenu zaštitu radnika "Zastava" Nikoli Eriću, navodeći da je reč o "revanšizmu prema zaposlenima koji su se borili da Zavod opstane". Članak Kragujevac: Opozicija osudila...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.