Zainteresovani smo za demokratski front

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2014, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zainteresovani smo za demokratski front

Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Bojan Kostreš izjavio je danas da je ta stranka zainteresovana da na izbore izađe u širokom demokratskom frontu, ali da zvaničnih razgovora o tome nije bilo. Kako B92 nezvanično saznaje, Boris Tadić je odlučio da predvodi "Demokratski front", u kome će biti deo DS, Dušan Petrović i Nenad Čanak, dok se sa LDP pregovara. Zajedno za Srbiju Dušana Petrovića saopštila je da su pomenute političke opcije prirodni saveznici ZZS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LSV: Zainteresovani smo za demokratski front

Izvor: Blic, 28.Jan.2014

Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Bojan Kostreš izjavio je danas da je ta stranka zainteresovana da na izbore izadje u širokom demokratskom frontu, ali da zvaničnih razgovora o tome nije bilo...Kostreš je agenciji Beta rekao da je do sada bilo neformalnih kontakata sa više...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.