Kosovski poslanik napao policajca srpske nacionalnosti

Izvor: B92, 12.Jun.2018, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovski poslanik napao policajca srpske nacionalnosti

Kosovski poslanik Islam Pacoli, brat ministra inostranih poslova Bedžeta Pacolija, fizički je nasrnuo na kosovskog policajca srpske nacionalnosti, saznaje B92.

Kako javlja naš dopisnik, policajcu su nanete lakše telesne povrede.

Incident se dogodio nakon što je policajac D. P., koji je obezbeđivao prostor i parking oko zgrade kosovske vlade, zabranio Pacoliju da parkira auto sa švajcarskim registarskim oznakama i isteklom “VIP nalepnicom“.

Pacoli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je nasrnuo na policajca i naneo mu nekoliko ogrebotina po telu i insistirao da mu se policajac obraća na albanskom, a ne na srpskom jeziku.

Kosovska policija je saopštila da se incident dogodio i da je pokrenuta istraga zbog napada na službeno lice.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poslanik Skupštine Kosova fizički napao policajca srpske nacionalnosti

Izvor: VOA, 12.Jun.2018

Poslanik u Skupštini Kosova Islam Pacoli fizički je napao pripadnika kosovske policije srpske nacionalnosti ispred zgrade Vlade Kosova, saznaje Glas Amerike. Pacoli je automobilom pokušao da uđe u dvorište Vlade Kosova, ali ga policajac koji je bio na dužnosti i koji radi na obezbeđenju objekta...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.