Kosovska Mitrovica: U Bošnjačku mahalu stigli kamioni sa albanskom robom

Izvor: Danas, 01.Jul.2019, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovska Mitrovica: U Bošnjačku mahalu stigli kamioni sa albanskom robom

U naselje Bošnjačka mahala u severnoj Kosovskoj Mitrovici stigla su dva kamiona robe sa oznakama jednog albanskog hipermarketa. Članak Kosovska Mitrovica: U Bošnjačku mahalu stigli kamioni sa albanskom robom se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Haradinaj na sever Kosova poslao kamione sa albanskom robom

Izvor: SEEbiz.eu, 01.Jul.2019

KOSOVSKA MITROVICA - Dva kamiona sa vidnim oznakama jednog albanskog hipermarketa stigla su u popodnevnim satima u blizinu Administrativne kancelarije u naselju Bošnjačka mahala, u Kosovskoj Mitrovici, objavile su „Novosti"...Kamioni su stigli nešto posle 17.00 sati. Kamioni natovareni uljem, šećerom,...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Kamioni sa albanskom robom ponovo u severnoj Mitrovici, tu i policija

Izvor: B92, 02.Jul.2019, 13:21

Kamioni sa hranom albanskih proizvođača ponovo su se, pre oko sat vremena, pojavili u naselju Bošnjačka mahala u severnoj Kosovskoj Mitrovici.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.