Kosovo: Vlada traži uklanjanje bilborda zahvalnosti Hardinaju

Izvor: Vesti-online.com, 24.Nov.2018, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovo: Vlada traži uklanjanje bilborda zahvalnosti Hardinaju

Kosovska vlada je naložila uklanjanje bilborda sa porukom zahvalnosti premijeru Ramušu Haradinaju, zbog njegove odluke da uvede takse od 100 odsto na robu uvezenu iz Srbije.

Kako prenosi Gazeta ekspres, u Haradinajevom kabinetu su se distancirali od tih bilborda, saopštivši da ih oni nisu postavili i da traže njihovo uklanjanje.

U centru Prištine u petak su postavljeni bilbordi "zahvalnosti" premijeru privremenih prištinskih institucija zbog njegove odluke da uvede >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << takse.

Na bilbordima piše: "Danas smo 100 odsto država - Hvala premijeru".

Ta poruka je postavljena na nekoliko ključnih lokacija u gradu, na bilbordima u vlasništvu grada.

Gazeta ekspres prenosi da je od gradskih službi zatraženo objašnjenje ko je dobio dozvolu da postavi takve bilborde, ali da su opštinski zvaničnici bili nedostupni.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

MALO SE ZANELI?: Haradinaj traži da se sklone bilbordi

Izvor: Mondo, 24.Nov.2018

Kosovska vlada je naložila uklanjanje bilborda sa porukom zahvalnosti premijeru Ramušu Haradinaju, zbog njegove odluke da uvede takse od 100 odsto na robu uvezenu iz Srbije...Foto: Beta/Armenija Zajmi Bešević..Kako prenosi elektronsko izdanje "Gazete ekspres", u Haradinajevom kabinetu su se distancirali...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.