Košev: Apelacioni sud vratio na ponovno odlučivanje rešenje o pritvoru Srbima iz Kosovske Mitrovice

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Dec.2018, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košev: Apelacioni sud vratio na ponovno odlučivanje rešenje o pritvoru Srbima iz Kosovske Mitrovice

Apelacioni sud u Prištini vratio je na ponovno odlučivanje rešenje o određivanju pritvora trojici Srba iz severne Kosovske Mitrovice koje je kosovska policija uhapsila 23. novembra zbog navodne umešanosti u ubistvo Olivera Ivanovića, preneo je danas portal Košev.

Pozivajući se na prištinsku KTV, portal je preneo da će sud ponovo odlučivati o pritvoru N.S, M.R. i D.M."Prema proceni Apelacionog suda, prvostepeni sud nije dao jasne razloge za odlučujuće činjenice u vezi >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << s osnovanom sumnjom da su okrivljeni počinili krivična dela pod istragom, teško ubistvo i otkrivanje službene tajne", navedeno je u obrazloženju Apelacionog suda.

Dodaje se da osnovni sud mora tražiti od Tužilaštva da uz zahtev za pritvor priloži sve dokaze na koje se poziva, posebno one koji se odnose na osnovanu sumnju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Ukinut pritvor Srbima osumnjičenim za umiješanost u ubistvo Ivanovića

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Dec.2018

PRIŠTINA - Apelacioni sud Kosova poništio je odluku Osnovnog suda u Prištini o jednomjesečnom pritvoru Marku Rosiću, Nedeljku Spasojeviću i Dragiši Markoviću zbog navodne umiješanosti u ubistvo lidera Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića, rekao je Srni advokat...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.