Košarkaši Radničkog: Nemamo pare da putujemo u Berlin

Izvor: Kurir, 14.Feb.2014, 08:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Radničkog: Nemamo pare da putujemo u Berlin

Radnički razbio Himik u Evrokupu, ali nemaju karte za odlučujući meč

Samo u Srbiji.

Radost košarkaša i uprave Radničkog posle pobede nad Himikom u petom kolu Evrokupa nije trajala dugo. Momci Miroslava Nikolića na terenu izgaraju, a suočavaju se sa osnovnim egzistencijalnim problemima.

Američki bek Di-Džej Sili napušta ekipu, a sada se postavlja pitanje da li će Kragujevčani uopšte moći da otputuju u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Berlin, gde bi naredne nedelje u duelu s Albom trebalo da odigraju odlučujući meč za plasman u osminu finala.

- Sili odlazi u Nemačku. Bio je povređen mesec i po, nije se snašao kod nas. Ne možemo ovako dalje, a mnogo mi je žao. Radi se o dobrom momku, ali to je profesionalni sport. Želim mu sve najbolje. U hodu ćemo rešavati neka pitanja, u naredna dva dana dovodimo pojačanje umesto Silija. Videćemo da li će Marinović otići ili će ostati veran Radničkom - otkrio je Nikolić mogućnost da jedan od najboljih igrača napusti tim.

On je dodao da će lično pokušati da zadrži igrače i da je put u Berlin pod znakom pitanja.

- Poznato je u kakvoj smo finansijskoj situaciji, ali momci sve vreme igraju pošteno. Pitanje je ko će ostati u klubu. Razbijaju nas svi, menadžeri imaju svoje igrače. Ali sve ću uraditi da zadržim igrače. Pet godina imamo iste probleme, a naša publika to ne zna, ne razume. Mi nemamo za avionske karte do Berlina, što nema veze sa sportom - podvukao je Muta Nikolić.

Rasturanje Himika

KAD BI UVEK BILO OVAKO

Trener kragujevačke ekipe Miroslav Nikolić je bio veoma zadovoljan igrom protiv Himika. Košarkaši Radničkog su već u prvom poluvremenu razbili goste iz Ukrajine.

- Odigrali smo veoma dobro ovu utakmicu, s mnogo energije, pameti, mnogo asistencija, borbenosti. Sve nam se pogodilo. Da igramo stalno ovako, bilo bi mnogo boljih rezultata - rekao je Miroslav Nikolić.

Podrška

RADNIČKI: STOJIMO IZA SVAKE REČI MARINOVIĆA

KK Radnički je kaznu od 115.000 dinara koja je izrečena njihovom pleju Marku Marinoviću posle utakmice Kupa sa Zvezdom, nazvao skandaloznom.

- Nedopustivo je da reči istine u obraćanju igrača medijima mogu više da „povrede“ nego svi oni predmeti kojima su zasipani naši igrači, stručni štab i uprava, a naročito Marinović. Radnički podržava svog igrača Marka Marinovića i stoji iza svake izgovorene reči, ma koliko one bile neugodne - navodi se u saopštenju kluba.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.