Korseti joj pucaju na nastupima: Britni je postala bucko

Izvor: Blic, 17.Feb.2014, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Korseti joj pucaju na nastupima: Britni je postala "bucko"

Iako joj je nedavno na bini pukao, vidno uzan korset, pevačica Britni Spirs ne odustaje od oskudnih korseta i kostima tokom svojih koncerata i kaže da je vrlo zadovoljna trenutnom kilažom i da se neće izgladnjivati kao na početku karijere.

Od kada je počeo šou u Las Vegasu, pevačicini krojači su pod velikim pritiskom i primorani da po nekoliko puta ispravljaju njene kostime jer Britni stalno varira sa kilažom.

-Probala je sve dijete, vežbala s najboljim trenerima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali ne može odoleti brzoj hrani i slatkišima - rekao je Britnin trener i dodao da ona uvek smrša kada treba da se pojavi na crvenom tepihu ali da se za foto editorijale isključivo oslanja na foto-šop. Tako je nedavno zahtevala da joj na jednom slikanju stomak namažu najtamnijom kremom za samopotamnjivanje kako bi izgledalo da ima trbušnjake. Inače Britni je visoka 163 cm i ima oko 60-tak kilograma.

pic.twitter.com/vab4vqj5s1

— Britney Spears (@MyLove4Britney) February 1, 2014

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Korseti joj pucaju na nastupima: Britni je postala "bucko"

Izvor: Dzungla.org, 17.Feb.2014

Iako joj je nedavno na bini pukao, vidno uzan korset, pevačica Britni Spirs ne odustaje od oskudnih korseta i kostima tokom svojih koncerata i kaže da je vrlo zadovoljna trenutnom kilažom i da se neće izgladnjivati kao na početku karijere.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.