Korisnici Narodne kuhinje u Lominoj dobili pakete

Izvor: Glas javnosti, 17.Maj.2012, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Korisnici Narodne kuhinje u Lominoj dobili pakete

Predstavnici opštine Savski venac su  danas, po 68. put,  delili redovne pakete korisnicima Narodne kuhinje u Lominoj 17.

Za 162 korisnika pripremljeni su paketi sa životnim namirnicama, a ovoga puta su svi dobili i vreće deterdženta za veš od po tri kilograma.

Pakete su korisnicima podelili Mijodrag Janjić, član Opštinskog veća, i Zorica Štulović, načelnica Odeljenja za društvene delatnosti.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Paketi za korisnike Narodne kuhinje

Izvor: Studio B, 17.Maj.2012

Korisnici Narodne kuhinje u Lominoj dobili mesečne pakete ..Predstavnici opštine Savski venac su danas, po 68. put, delili redovne pakete korisnicima Narodne kuhinje u Lominoj 17. Za 162 korisnika pripremljeni su paketi sa životnim namirnicama, a ovoga puta su svi dobili i vreće deterdženta za veš...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.