Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jul.2020, 18:02

Koordinaciono tijelo za Trgovsku goru obratiće se Tegeltiji

SARAJEVO - Članovi Koordinacionog tijela BiH za problematiku odlaganja radioaktivnog otpada i istrošenog nuklearnog goriva na lokaciji Trgovska gora danas su na video-konferenciji izrazili zabrinutost zbog činjenice da je Hrvatska preduzela niz aktivnosti u vezi izgradnje odlagališta na toj lokaciji i donijeli zaključak da se obrate predsjedavajućem Savjeta ministara Zoranu Tegeltiji.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

U Koordinacionom tijelu za Trgovsku goru zabrinuti zbog aktivnosti Hrvatske

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Jul.2020

Članovi Koordinacionog tijela Bosne i Hercegovine za problematiku odlaganja radioaktivnog otpada na lokaciji Trgovska gora u Hrvatskoj usvojili su zaključak kojim zahtijevaju od predsjedavajućeg Savjeta ministara BiH Zorana Tegeltije, da organizuje konsultacije sa članovima Koordinacionog tijela i...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.