Konvencija koalicije SPS-JS u Leskovcu

Izvor: RTS, 20.Apr.2016, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konvencija koalicije SPS-JS u Leskovcu

Koalicija "Ivica Dačić-SPS-JS-Dragan Marković", održala je predizbornu konvenciju u Leskovcu, sa koje je poručeno da je "sve dobro što dolazi sa juga" i da taj kraj mora da bude najrazvijeniji deo Srbije.
Skupu su prisustvovali lideri SPS Ivica Dačić i JS Dragan Marković Palma, kao i njihovi koalicioni partneri, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << predsednik Komunističke partije Srbije Joška Broz i predsednik stranke Zelenih Srbije Ivan Karić.

"Naša koalicija ne mora posebno da se predstavlja, svi znaju naš program i šta smo mi učinili za našu zemlju. Imamo dugu tradiciju, partija smo kontinuiteta, nama niko ne komanduje ni iz Brisela, ni iz Vašingtona, ni iz Moskve - mi smo sluge naroda i služimo samo svom narodu i Srbiji", rečeno je na konvenciji.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SPS-JS: Sve dobro dolazi s juga

Izvor: RTS, 21.Apr.2016, 17:39

Lideri koalicije SPS-JS, Ivica Dačić i Dragan Marković Palma, održali su predizbornu konvenciju u Leskovcu odakle su poručili da sve dobro dolazi sa juga i da ovaj kraj mora da bude najrazvijeniji deo Srbije. . "Ovo je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.