Izvor: Blic, 12.Okt.2023, 23:48

"IMA LI KO SVEST U OVOM GRADU?" Bahati mladići divljali na Novom Beogradu: Udarili u nekoliko parkiranih vozila, pa POBEGLI (FOTO/VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi nekoliko parkiranih automobila u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu koji su u potpunosti uništeni, nakon što su dvojica bahatih mladića naleteli na njih, a potom pobegli!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BAHATI VOZAČ VOZIO PO PEŠAČKOJ STAZI Osvanuo jezivi snimak sa Brankovog mosta: Divlja velikom brzinom, dok se uplašeni pešaci sklanjaju (VIDEO)

Izvor: Blic, 13.Okt.2023, 15:55

Novi zabrinjavajući snimak divljanja na srpskim putevima pojavio se na društvenim mrežama, a na njemu se vidi kako vozač vozi po pešačkoj stazi na Brankovom mostu u Beogradu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.